50-fed hvidløgsbrød

Endelig, en opskrift der måske har nok hvidløg.

50 fed hvidløg
Olivenolie
Blødt, usaltet smør
Frisk persille
Frisk purløg
Salt
Rundt brød
Smelteost

Smid hvidløgene i et fad, dæk helt med olivenolie, dæk med folie og bag i 2 timer ved 120 C.
Bland smørret i en skål med halvdelen af hvidløgene sammen med persille, purløg og salt. Hvidløgene burde være bløde nok til at mose. Skær brødet åbent i kryds. skub lidt op for at få hullerne til at åbne sig, men ikke for meget, da bunden skal forblive hel. Få hvidløgssmør både ned i og ovenpå brødet. Stik osten og resten af hvidløgene ned i revnerne. bag ved 120 C i 20 minutter løst dækket af sølvpapir og derefter 10 minutter uden sølvpapir.