Citron dessert
Dessertopskrift fra en bog fuld af familieopskrifter tilhørende en ven i Nebraska, først skrevet ned af Mrs. John (Anna) Best. Opskriften er beskrevet som særligt god for dem, der ikke kan spise flødeskum.
4 æggehvider
1,25 dl sukker
230 g moset ananas
1/2 pakke citron jell-o
4 æggehvider
0,75 dl sukker
25 grahamskiks (kan bruge digestive kiks til erstatning)
2 spsk smeltet smør
Sæt æggehvider, ananas og 1,25 dl sukker over komfuret. Tilføj citron jell-o pulver og lad det køle. Pisk æggehviderne meget stive, mens 0,75 dl sukker tilføjes. Hæld den kølede mikstur i æggehviderne og fold det sammen.
Knus kiksene og bland med smeltet smør. Dæk kanten af kageformen med kiksemiksturen og gem lidt til at drysse på toppen. Hæld buddingemiksturen over kiksene og drys resten af krummerne på toppen.