Kyllingesuppe

Kyllingesuppe, som jeg lavede med de grøntsager vi havde i huset og en hel kylling. Brugte efterfølgende 20 minutter på at nedskrive alle ingredienserne, så jeg kunne lave den igen, for den var bare så god.

1 hel kylling
6 fed hvidløg
1 håndfuld sherrytomater
4 gulerødder
2 rødløg
Frisk purløg
Frisk basilikum
2 friske chili (1 hvis det er habanero eller stærkere)
3 hønsebouillonterninger
masser af salt
masser af peber

Skær alle grøntsagerne og læg dem i en stor gryde med kyllingen og krydderierne. Overhæld med nok vand til at dække det hele. Kog i 1.5 timer eller til kyllingekødet er mørt. Tag kyllingen ud af suppen og fjern kødet fra benene, skær kødet i mindre stykker, hvis det er for stort. Hæld kødet tilbage i suppen og bring i kog. Server med varmt brød eller nudler.