"Fejl aldrig" kokos-cremetærte
Tærteopskrift fra en bog fuld af familieopskrifter tilhørende en ven i Nebraska, først skrevet ned af Selma Clarine Culver. Der angives ikke, hvor meget ovnen skal stilles til.
Fyld:
2,75 dl sukker
1/8 tsk salt
80 g revet kokos
1 tsk vanilje
7 dl sødmælk
2 piskede æg
2,5 spsk majsstivelse
2 spsk kagemel
Marengs:
Æggehvider
2 spsk sukker
1 spsk vand
Si sukker og salt sammen. Tilføj æg mælken og bland godt. Kombiner majsstivelse og mel godt og tilføj lidt til mælken.Bland resten af de blandede tørre ingredienser i mælken. Rør godt og bland derefter kokos og vanilje. Kog hele blandingen til den bliver tyk. Lad den køle lidt og hæld i en bagt tærteskal.
Pisk æggehviderne, sukkeret og vandet sammen til det er stift. Spred over tærten og varm i ovnen til det brunes.